Eerst zien, dan pas betalen! Online Castor olie kopen bij Castorolie.nl, dat betekent veilig, eenvoudig en stressvrij winkelen. Wij bij CastorOlie.nl vinden dat iedereen online moet kunnen shoppen zonder zich zorgen te maken over veiligheid op het internet en daarnaast pas te betalen als de bestelling goed en veilig zijn aangekomen. Hierom biedt CastorOlie.nl vanaf nu achteraf betalen: Castor olie kopen op rekening!

Castorolie kopen

CASTOR OLIE OP KLARNA FACTUUR = VEILIG WINKELEN

Bij het afrekenen van uw winkelmandje kunt u de betaalmethode "Klarna Factuur" selecteren. Hierbij worden u enkele persoonlijke gegevens gevraagd zoals uw geboortedatum, mobiele telefoonnummer en adres. Vervolgens maakt Klarna automatisch een kredietcheck welke minder dan 1 seconde duurt. Na deze controle wordt de aankoop geaccepteerd en wordt de bestelling verzonden, uiteraard alleen wanneer de persoonlijke gegevens en kredietwaardigheid door Klarna correct zijn geverifieerd.

VERZENDING VAN DE BESTELLING

Nadat de aankoop is bevestigd, verzenden wij op werkdagen voor 16:00 uur de goederen. Lees meer over onze levertijden. Nu is het alleen nog wachten tot u de bestelling van TNT ontvangt.

CASTOROLIE BETALEN BINNEN 14 DAGEN

Wanneer de Castorolie bestelling door u is ontvangen krijgt u van Klarna per email de uiteindelijke factuur toegezonden. U heeft nu 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. Controleer op de factuur de datum waarop de betaling door Klarna ontvangen dient te zijn.

Castor olie kopen ? Bezoek onze Castor webwinkel