Onze huid krijgt door onder andere luchtvervuiling, steeds meer te verduren. Daarnaast hebben we steeds minder tijd om uitgebreid de badkamer in te gaan. Een écht schone huid is een luxe in deze tijd. Wie wil nu geen perfect stralende, schone, goed gestemde huid? De commerciële wereld overtuigd ons ervan dat een perfecte huid bereikt kan worden door alle olie overboord te gooien en onze huid met chemische troep in te smeren. Maar, waar is deze onzin op gebaseerd? En dat het onzin is, ga je nu ontdekken…

Oil Cleansing Method!

Oil Cleansing Method

Zoals je vast al ontdekt hebt, zijn er maar Zoals het is, we zijn goed van bewust dat al deze eindeloze cosmetische producten weinig om onze smet dilemma's op te lossen. In feite zijn ze vaak de reden waarom vallen we in een vicieuze cirkel. Onze huid, eenmaal ontdaan van alle olie, ontbreekt voor het. De huid neemt deze glorieuze missie om de verloren olie, wat leidt tot een verhoogde productie van olie en onreine huid te vervangen. The Oil Cleansing Method wordt dan, laten we zeggen, een oase in een woestijn.

De Oil Cleansing Method- Wat is het precies?

De OCM is het meest effectief wanneer je het in de avond uitvoert, bij voorkeur voor het slapen gaan. Zo heeft je huid alle tijd om te herstellen en kunnen alle ingrediënten optimaal hun best doen.

Het enige dat je de volgende ochtend hoeft te doen, is met een washandje met warm water je gezicht even wassen. Et voilà; reinigingsproces is klaar!

Wat heb je nodig: een zacht washandje, oliemengsel (met wonderolie als basis) en warm water. Met een royale hoeveelheid van het oliemengsel in je hand wrijf je over en masseer je je gezicht in met vloeiende bewegingen. Dit verwijdert het vuil en onzuiverheden. Je bespaart je huid de agressieve chemische stoffen in bepaalde verzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld synthetische face washes. De OCM is een natuurlijke manier van reinigen!

Na deze uitgebreide en ontspannende massage, leg je een schoon, nat en wat warm washandje op je gezicht. Zo zorg je ervoor dat je poriën zich openen en onzuiverheden verwijderd kunnen worden. Herhaal dit proces een paar keer en veeg je gezicht af zonder te schrobben. Je merkt het verschil meteen! Je huid voelt niet alleen zacht en glad aan, maar ziet er ook nog eens stralend fris uit!

Ingrediënten voor het Oliemengsel

Het oliemengsel is het meest essentiële onderdeel van de reinigingsmethode. Voor ieder huidtype geldt eigenlijk een eigen combinatie van ingrediënten. Een paar richtlijnen die je kunt volgen:

Vette Huid: 70 % Zonnebloemolie en 30 % Castor Olie gemengd.

Normale Huid: 20 % Castor Olie gemengd met 80 % Zonnebloemolie.

Droge Huid: 10 % Castor Olie en 90 % Zonnebloemolie

En als het gaat om het kopen van de ingrediënten: op Castorolie.nl vind je de beste Castorolie! Shop snel en start een "schone huid" regime! Het resultaat zal je verbazen!