Ben je op zoek naar een winkel in Nederland waar je Castor Oil online kunt kopen? Die heb je dan NU gevonden! Castor oil is in Nederland moeilijk te kopen, gelukkig verkopen wij in onze webshop de originele 100% pure Jamaican Black Castor Oil online.

Ga naar de Castor olie webshop >>

Jamaican Black Castor Oil nu gemakkelijk thuisbezorgd!

Castor Oil wordt traditioneel veel gebruikt voor haar verzorging en deze geweldige castor oil is nu gemakkelijk online te kopen op onze site. Snel, veilig en gemakkelijk! De Castor olie wordt op de traditionele manier verwerkt door de biologische zaden te roosteren en te malen. Vervolgens worden deze bonen gekookt om de honderd procent zuivere donkerbruine, biologische olie er uit te krijgen.

Via Castorolie.nl hoef je niet meer op zoek naar een winkel waar ze Castor Oil verkopen, je kunt op het gemak Castor oil online bestellen. Waarom bij ons? Op werkdagen voor 16u besteld, dezelfde dag verzonden! Betrouwbaar: de bestelling Castor olie achteraf betalen is mogenlijk!

Waar is Castor Oil goed voor?

De Jamaican black castor oil is goed voor huid en haar. Door het in het hoofdhaar of zelfs je wimpers te smeren wordt het haar en het wimper haar voller. De pure Castor Oil kan direct op het haar worden aangebracht als haarolie of na het fohnen om het droge haar te voeden. Daarnaast hebben we enkele bijzondere Castor haar serums waar naast de Castor Oil ook bijvoorbeeld argan oil of pimento olie is toegevoegd.

De pure olie kan op de huid direct worden in gemasseerd. De olie trekt snel in. Ideaal voor droge handen en droge voeten. Houd je niet van de natuurlijke geur van Castor oil ? Kies dan de Castor Oil met Kokos !

Waarom Black Castor Oil via Castorolie.nl bestellen?

Zodat je zeker weet dat je een eerlijk en puur product aanschaft. Onze Castorolie wordt geproduceerd naar oorspronkelijk Jamaicaans recept. De olie bevat geen andere toevoegingen of zouten. Een bestelling op werkdagen voor 16.00 uur wordt dezelfde dag verzonden en zou de volgende dag je product in huis moetn zijn. Twijfel niet langer en bezoek de webshop, bestel en ontvang morgen een pakketje aan de deur met jouw eigen Castoroil!